Texa Daken bouwt samen met een waardevol netwerk aan het Nederland van de toekomst. Dit doen wij door renovatie en beheer van daken, wat de basis is voor verduurzaming van bestaande bouw. Door het bieden van advies en een totaaloplossing voor renovatie, onderhoud en beheer, zijn wij dé partner in een langdurige samenwerking voor een toekomstbestendig dak.

Texa Daken is een snel groeiend bedrijf met een divers, ervaren en enthousiast team. We werken hard, leveren de beste kwaliteit en blijven ons ontwikkelen. De werkweek sluiten we informeel af met een drankje en voor de zomer- en winterstop hebben we een gezellig bbq.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Standaard werkdagen bestaan niet in deze functie. Zo ga je de ene dag naar een klant om te vertellen over onze dienstverlening en om te adviseren. Jij weet namelijk alles over de verschillende typen daken en je kunt het technische verhaal in begrijpbare taal richting de klant communiceren.

Ook kan het zijn dat je bij een klant een insnijding doet (hoe het dak is opgebouwd), terwijl je een andere keer bezig bent met een dakopname. Nadat een dak is opgeleverd, heb je ook contact met de klant. Is alles naar tevredenheid verlopen? Nazorg is aan jou besteed.

Wat wel een dagelijks terugkerend item is, is het bijdragen aan continue verbetering van het bedrijf volgens de Lean-methode.

Wat vragen wij van jou?

Je vindt het fijn om een zelfstandige, verantwoordelijk baan te hebben en je eigen werkdag in te delen. Aan de andere kant ben je super blij met jouw collega’s. Met hen kan je sparren en/of informatie uitwisselen. De werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

Naast het relatiebeheer hoort bij deze functie ook een stukje koude acquisitie. Nou ja ‘koud’, eerder ‘lauw’. Je duikt ons klantenbestand in en neemt telefonisch contact op met oude klanten waar voorheen ook wat lijntjes liepen. Geen deuren trappen, maar wel voldoende uitdaging om een prospect om te kunnen zetten tot een klant. Voor deze functie sta je altijd in contact met onze klanten voor (relatiebeheer, adviseren, acquisitie), maar ga je ook regelmatig het dak op met de klant om te adviseren. Je hebt dus geen hoogtevrees.

Daarnaast:

Wat bieden wij jou?

Als adviseur ben je gegarandeerd van een super dynamische en afwisselende baan. En dat past goed bij de persoon die jij bent! Het allerbelangrijkste binnen deze functie is het onderhouden van het contact met bestaande klanten. Je bent relatiebeheerder in hart en nieren en toegankelijk voor  verschillende typen klanten. Texa Daken werkt voornamelijk voor VvE’s, woningcorporaties en bouwbedrijven. Fijn, die diversiteit aan klanten.

Daarnaast ben je bij ons verzekerd van: 

  • heb je minimaal 3 jaar ervaring in een commerciële functie.