Texa Daken bouwt samen met een waardevol netwerk aan het Nederland van de toekomst. Dit doen wij door renovatie en beheer van daken, wat de basis is voor verduurzaming van bestaande bouw. Door het bieden van advies en een totaaloplossing voor renovatie, onderhoud en beheer, zijn wij dé partner in een langdurige samenwerking voor een toekomstbestendig dak.

Texa Daken is een snel groeiend bedrijf met een divers, ervaren en enthousiast team. We werken hard, leveren de beste kwaliteit en blijven ons ontwikkelen. De werkweek sluiten we informeel af met een drankje en voor de zomer- en winterstop hebben we een gezellig bbq.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Je begeleidt het uitvoeren van projecten en zorgt ervoor dat alles volgens afspraak gaat. Hierbij  bewaak je de voortgang, veiligheid, kwaliteit en de kosten van de werkzaamheden. Ook stuur je het uitvoerend personeel aan en zorgt daarbij voor een adequate begeleiding, opleiding en beoordeling.

Daarnaast onderhoudt je tijdens de uitvoering van het project contact met de opdrachtgever. Je zorgt ervoor dat deze opdrachtgever op de hoogte is van de voortgang van het project. Ook overleg je met de werkvoorbereider de betreffende dagelijkse gang van zaken.

Als laatst vinden wij verbetering super belangrijk. Een dagelijks terug kerend item is dan ook het bijdrage aan continue verbeteren van het bedrijf volgens de Lean-methode.

Wat vragen wij van jou?

Je bent communicatief en organisatorisch sterk en weet als geen ander hoe je teams moet aansturen. Ook is het belangrijk dat je proactief en betrokken bent. Je grijpt echt alle kansen die je voorbij ziet komen.

Je hebt een positieve en enthousiaste werkhouding en vind het fantastisch als je een project samen met je team hebt afgerond. Je doet dan ook je uiterste best voor een goede en veilige samenwerking tussen jouw team, maar ook met de klant.

Naast de focus op de ontwikkeling van het bedrijf, focus je je ook continue op de ontwikkeling van jou zelf. Je mentaliteit is leren, leren en nog eens leren. Deze kans pak je in de praktijk, maar ook tijdens de trainingen die je volgt.

Daarnaast:

Wat bieden wij jou?

Als uitvoerder ben je gegarandeerd van een uitdagende baan, waarbij geen enkele dag hetzelfde is. Het allerbelangrijkste binnen deze functie is het begeleiden van projecten en zorgen dat alles goed verloopt voor zowel de klant als jouw team.

Texa Daken werkt voornamelijk voor VvE’s, woningcorporaties en bouwbedrijven. Fijn, die diversiteit aan klanten.

Daarnaast ben je bij ons verzekerd van: 

  • heb je ervaring in een uitvoerders functie.

  • werk en denk je op hboniveau. 

  • beschik je over VCA-certificaat